Woalbertineke

Het verhaal van Woalbertineke

Het Woalbertineke likeur: "een smaakvolle erfenis uit Lanaken".

Geworteld in het hart van Lanaken vind je een unieke lokale schat dat jouw zintuigen prikkelt vanaf de eerste slok. Namelijk het Woalbertineke.  Echter is deze ambachtelijke likeur niet zomaar een drankje. 

De likeur wordt gemaakt met zorgvuldig gekozen ingrediĆ«nten, vaak lokaal geteeld. Het recept wordt van generatie op generatie doorgegeven en is absoluut  top-secret. Met tonen van kruiden, fruit en een vleugje lokale flair, belichaamt deze likeur de essentie van Lanaken. 

De likeur heeft een speciale plaats veroverd tijdens lokale vieringen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om feestelijke gelegenheden, intieme momenten met dierbaren of gewoon om de dag te vieren, Woalbertineke Likeur is een trouwe metgezel geworden voor de inwoners van Lanaken.

Dus, wanneer je de gelegenheid hebt om Lanaken te bezoeken, neem dan de tijd om te genieten van dit ambachtelijke meesterwerk. Proef de zorgvuldig gebalanceerde smaken, voel de warmte van de gemeenschap in elke druppel en ontdek waarom Woalbertineke Likeur niet alleen een drankje is, maar een levendig stukje Lanakense geschiedenis in elke fles.

Waar te verkrijgen? 

Je kan het Woalbertineke verkrijgen bij de toeristische infopunten

  • Waterburcht Pietersheim: Waterstraat 52, 3620 Lanaken 
  • Kinderboerderij: Neerharenweg 12, 3620 Lanaken
Naar top