Wandelen door Oud-Rekem

Oud-Rekem, het Mooiste Dorp van Vlaanderen, dat kadert in een historische achtergrond, is nog mooier te ontdekken via de verschillende wandelingen. 

Zo is er de erfgoedwandeling, die je langs alle verborgen parels van Oud-Rekem brengt. Gedurende deze wandeling ontdek je alle historische plekken van Oud-Rekem, en biedt deze nieuwe signalisatie meer informatie bij de desbetreffende plek. Scan het erfgoed-icoontje, en ontdek wat er FARO-Erfgoed-App voor jou in petto heeft in Oud-Rekem. 

Ontdek de griezelige/thriller-achtige kant van Oud-Rekem via de Kathleen Verlinden wandeling. De Kathleenwandeling is gebaseerd op de "Kathleen Verlinden" thrillerserie van Anja Feliers. Deze spannende thriller met een vleugje romantiek speelt zich af in het pittoreske dorp Oud-Rekem. Je maakt niet alleen kennis met het "Mooiste dorp van Vlaanderen", maar krijgt ook een inkijk in het leven van Kathleen dat zich steeds verder ontwikkeld. 

Wil je simpelweg de benen strekken en op een relaxte manier Oud-Rekem verkennen? Doe dat dan via de Oud-Rekem wandellus (in samenwerking met vzw Renovatie). 

A tot Z

Naar top