Vakantiewoning Domosa

Wakker worden met zicht op een kudde wilde Konikspaarden. Aan de oevers van de maas. Waar aalscholvers en reigers het wateroppervlak scheren. En robuuste Galloway-runderen het indrukwekkende landschap doorkruisen. Hier stap je zo in de woeste natuur. Maar evengoed in het bruisende stadsleven. Wat je ook kiest, in deze stijlvolle 5-sterren vakantiewoning kom je áltijd thuis in een warme en luxueuze omgeving.

Als levensgenieters samen ondernemen, ontstaat iets moois. In dit geval een hoogstaande vakantiewoning op een uitzonderlijke locatie. Op de rand van een natuurgebied en een zucht van het stadsleven. Afgewerkt tot in de puntjes en volledig ingericht in functie van onthaasten, ontzorgen en ontspannen. En misschien wel hét belangrijkste: ont-moeten!

Koppige kompanen

Domosa is de perfecte uitvalsbasis voor elke leeftijd en elk type vakantieganger: de rustzoeker, de shopper, de gastronoom, de stadsmus en de avonturier. Kortom: alles waar "zij" voor staan.
En die "zij"? Dat zijn vier trouwe vrienden. Keikoppen met een eigen willetje. Maar ook reiskompanen die precies weten wat een vakantieplek nodig heeft om vriendschappen te versterken.

Meer informatie over vakantiewoning Domosa

Naar top