Podcast "Stemmen van de Maas"

De podcastreeks "Stemmen van de Maas" neemt je mee op een boeiende reis langs de Maas. In zeven afleveringen ontdek je de rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en voortdurende veranderingen van deze indrukwekkende rivier. Door gesprekken met lokale experts, bewoners en liefhebbers worden thema's zoals historische gebeurtenissen, hedendaagse uitdagingen, natuurlijke wonderen en culturele invloeden verkend. De luisteraar ontdekt de veelzijdigheid van de Maas door verschillende thematische afleveringen.

De podcast is beschikbaar op Spotify en de website van Visit Maasmechelen. Daarnaast kunnen luisteraars op geselecteerde locaties langs de Maas, door QR-codes te scannen, de afleveringen beluisteren en genieten van de omgeving.

Meer informatie hierover is te vinden op www.visitmaasmechelen.com/nl/podcast-stemmen-van-de-maas.

Frank Resseler, natuurexpert, en Marco Mariotti, journalist en erfgoedexpert, co├Ârdineerden en realiseerden de podcast. Zij hebben hun kennis van natuur en erfgoed ge├»ntegreerd in deze serie. "Stemmen van de Maas" werd gemaakt in opdracht van de gemeente Maasmechelen en RivierPark Maasvallei, met als doel de luisteraars te betrekken bij de verhalen en schoonheid van dit unieke natuurgebied.

Naar top