Speeltuin

Vitamine D opdoen? Dat kan nergens beter dan in de grote kinderspeeltuin op domein Pietersheim. Met een ruim aanbod aan diverse speeltuigen waant elk kind zich in een gigantisch speelparadijs. 

Plezier voor groot en klein

Door de uitbreiding en vernieuwing van de speeltuin, biedt het speelplezier aan meer dan 300 kinderen (leeftijd: 2-10 jaar). Uitleven op één van de diverse klimparcours, de wolken aanraken vanop de trampolines of genieten van plensplezier in de waterpartij tijdens de zonnige dagen. Hier kan het allemaal. Deze combinatie aan klimmen, glijden, schommelen, springen, ... zorgt voor een waar ontdekkingsavontuur. 

Terwijl de kids het kind in zich volledig loslaten, genieten de ouders vanop het ruime terras van een hapje en/of drankje bij Hoeve Pietersheim. Tegelijkertijd biedt het ruime overzicht voldoende mogelijkheden om hun koters in de gaten te houden.

Aangepaste speeltuin

Ook is dit speelparadijs gedeeltelijke aangepast aan kinderen met een beperking. De activiteitentoren is verbonden met drie andere speeltuigen via een loopvlak. Kinderen in een rolstoel stippelen hun eigen parcours uit tussen de diverse speeltuigen. Op zithoogte kunnen ze deelnemen aan gevarieerde spellen, en vormt spelen in het zand geen obstakel meer met de op zithoogte gemaakte zandbak. 

De speeltuin is gratis toegankelijk.

Naar top