5de Internationaal Oldtimertreffen Lanaken

Data: zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024

Altijd al willen cruisen door beide Limburgen (NL en BE)? Lanaken, gelegen in Belgisch Limburg, is op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 het oldtimermekka van de Euregio.

Wij presenteren een internationaal deelnemersveld met exclusieve en gerenommeerde modellen. Met als thema 100 jaren MG.

Zowel wagens vanaf het prille begin tot de jongtimers (1995) passeren de reveu. Een unieke oldtimercollectie waarbij de toeschouwers ruim honderd jaar automobielgeschiedenis kunnen bewonderen.

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vertrekken de deelnemers rond 9.00u voor een tocht langs de mooiste toeristische plekpleisters van Belgisch en Nederlands Limburg. Onderweg houd je halt bij mooie locaties voor een hapje en een drankje.

Liever zelf niet deelnemen aan de ritten, maar wel je oldtimer showen? Ook dan ben je van harte welkom in Lanaken. Wij voorzien parking voor showauto’s, youngtimers en specialscars.

Tot slot wordt er in het centrum van Lanaken een echte auto-catwalk gebouwd, waarbij bolides voor het oog van de toeschouwers kunnen pronken met hun prachtige carrosserie. Met andere woorden: deze catwalk, ook het ‘Concours d’élégance’ genoemd, is de place-to-be.

Tot in Lanaken tijdens het weekend van 31 augustus

Schrijf je hier in

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

A tot Z

Contact

Vrijetijdsinfopunt

Nu gesloten
Adres
Aan de Engelse Hof 10/4 , 3620 Lanaken
T
089 739 850
vrijetijdsinfopunt@lanaken.be
Vandaag
Open van 9 tot 12 uur
Morgen
Open van 9 tot 12 uur
Naar top