Kathleenwandeling

Al 10 boeken lang worden de lezers van Anja Feliers meegenomen in het verhaal van psychologe Kathleen Verlinden. Naast haar carrière waarin ze al haar cliënten zo goed mogelijk tracht te helpen, probeert ze ook in haar privéleven om alle ballen in de lucht te houden.

Deze spannende thriller met een vleugje romantiek speelt zich af in het pittoreske dorp Oud-Rekem. Je maakt niet alleen kennis met het "Mooiste dorp van Vlaanderen", maar krijgt ook een inkijk in het leven van Kathleen dat zich steeds verder ontwikkeld. Doorheen de verhalen komen diverse plaatsen en gebouwen aan bod die vandaag de dag nog steeds effectief terug te vinden zijn in Oud-Rekem. 

Actionbound

Sinds kort kan jij dit alles en nog veel meer ontdekken met onze Kathleenwandeling door (Oud-)Rekem. Via de app "Actionbound" stap je als het ware enkele km's lang lang in de voetsporen van Kathleen Verlinden en wordt je aan de hand van (video-)fragmenten volledig meegenomen in het verhaal.

Installeer eerst de app. Daarna kan je de route downloaden. Het is dan ook mogelijk om de tocht offline te doen. Als je de QR-code scant, zie je de handleiding en instructies van de Kathleen-route. 

Ook graag een 'papieren' kaartje erbij met bijhorende uitleg? 

Download hier

Naar top