Kathleenwandeling

Al 10 boeken lang worden de lezers van Anja Feliers meegenomen in het verhaal van psychologe Kathleen Verlinden. Naast haar carrière waarin ze al haar cliënten zo goed mogelijk tracht te helpen, probeert ze ook in haar privéleven om alle ballen in de lucht te houden.

Deze spannende thriller met een vleugje romantiek speelt zich af in het pittoreske dorp Oud-Rekem. Je maakt niet alleen kennis met het "Mooiste dorp van Vlaanderen", maar krijgt ook een inkijk in het leven van Kathleen dat zich steeds verder ontwikkeld. Doorheen de verhalen komen diverse plaatsen en gebouwen aan bod die vandaag de dag nog steeds effectief terug te vinden zijn in Oud-Rekem. 

Alleen wandelen 

Ontdek de betoverende Kathleen Verlinden wandeling op jouw eigen tempo! Grijp die papieren wandelkaart (haal 'm online of in de Museumkerk) en duik in een avontuur vol hoogtepunten uit de Kathleen Verlinden reeks.

Deze kaart leidt je langs de meest betoverende plekjes, en dankzij QR-codes word je nog dieper het verhaal ingetrokken en krijg je extra uitleg bij belangrijke stops. Haal jouw papieren versie op in de Museumkerk Oud-Rekem of download 'm hier!

Download hier

Wandelen met Anja Feliers

Maak je klaar voor een spannend thrilleravontuur ... De Kathleenwandelingen met Anja Feliers zijn terug!

Stap in de wereld van Kathleen Verlinden, het geliefde personage uit tien boeken van schrijfster Anja Feliers. Tijdens deze wandeling van enkele kilometers neemt Anja je mee langs de historische gebouwen die een rol spelen in het verhaal. Als inwoner van Oud-Rekem deelt Anja ook haar persoonlijke band met deze plek, waar ze opgroeide en haar jeugd doorbracht.

Mis deze exclusieve kans niet om de wereld van Kathleen Verlinden door de ogen van haar schepper te ontdekken. Verwacht een onvergetelijke daguitstap vol verhalen en geschiedenis.

Sluit de wandeling af met een drankje in een van de gezellige horecazaken die deelnemen aan het evenement.

Data

De Kathleenwandeling onder begeleiding van Anja Feliers vinden plaats op: 

  • Zondag 7 april: start om 14.00u 
  • Zondag 5 mei: start om 14.00u 
  • Zondag 2 juni: start om 14.00u
  • Zondag 7 juli: start om 14.00u 
  • Zondag 11 augustus: start om 14.00u

De wandeling start steeds op de Groenplaats in Oud-Rekem. 

Inschrijven

De deelnameprijs voor de wandeling bedraagt €20,00 p.p.

Inschrijven is vereist. Dus wil je zeker zijn van een plek?

NU 1+1 ACTIE: SCHRIJF JE IN EN NEEM 1 DEELNEMER GRATIS MEE. 

Schrijf je dan hier in

Naar top