Hômage vakantiehuizen

Vakantiehuizen Hômage heeft voor ieder wat wils.  Van een klein pittoresk huisje dat dateert uit 1982 tot een ruime uitvalsbasis voor wel 10 personen. 

Beide gelegen vlakbij de Nederlandse grens en op een steenworp van het Nationaal park Hoge Kempen. Omringd door tal van culinaire eetgelegenheden, van gemoedelijke restaurants tot sterrenzaken. Tal van winkelmogelijkheden en immens veel wellnessfaciliteiten in de buurt.

De vakantiehuizen van Hômage bieden alles wat je wil voor een perfecte (mid)week weg. Ons hoofddoel is om jou te laten stilstaan bij de kleine dingen in het leven. Vandaar de naam Hômage, vrij vertaald "uit eerbetoon".

Le Petit Hômage

Le Petit Hômage is het oudste huisje van Lanaken dat dateert van 1896. Exact 125 jaar later hebben we deze unieke woning omgedoopt tot een vakantiehuis. Le Petit Hômage is de perfecte uitvalsbasis voor jou als gezin of om samen met je vrienden te genieten. Gelegen vlakbij de Nederlandse grens en op een steenworp van het Nationaal park.

Le Louis

Wil je graag met een hele bende eropuit; met je familie of die leuke vriendengroep? Wil je toch ook wat privacy? Dan is de ruime vakantiewoning Le Louis, gelegen in een bosrijke omgeving, ideaal!

Meer informatie over vakantiehuizen Hômage.

Naar top