Erfgoedwandeling Oud-Rekem

De FARO-Erfgoed-App, dé manier om Oud-Rekem te verkennen! 

Hoe werkt het?

Til jouw wandeling naar een hoger niveau via de FARO-Erfgoed-App. Dankzij een simpele scan met het cameraoog van jouw smartphone en/of tablet, ontvangt de bezoeker geluids- en tekstfragmenten, filmpjes, enzovoort. Dit kan bovendien à la carte volgens de keuze van de bezoekers zelf. Zo ben je niet verplicht om 'alles' te bekijken, te lezen en te beluisteren. 

Tijdens een wandeling of fietstocht krijg je onderweg extra informatie via gps-punten. De erfgoedbordjes of infoborden zetten individuele verhalen in de kijker. 

Tenslotte kan de erfgoedapp een tijdschrift, boek, signalisatiebord, ... voorzien van mulitmediale informatie, een tentoonstelling toegankelijk maken voor doven, blinden of slechtzienden of een film in een tentoonstelling voorzien van geluid. 

Meer informatie over de FARO-Erfgoed-App

Erfgoedwandeling in Oud-Rekem

In 2022 werd het "Mooiste dorp van Vlaanderen", Oud-Rekem, voorzien van nieuwe signalisatie. Deze werden geplaatst in het kader van een erfgoedwandeling. Gedurende deze wandeling ontdek je alle historische plekken van Oud-Rekem, en biedt deze nieuwe signalisatie meer informatie bij de desbetreffende plek. Scan het erfgoed-icoontje, en ontdek wat er FARO-Erfgoed-App voor jou in petto heeft in Oud-Rekem. 

Naar top