Clubs, showauto's, youngtimers & specialcars

Gratis clubstand 

Wij stellen je club een mooie tent ter beschikking indien je voor een mooie aankleding zorgt. We trakteren voor 4 personen een kraakvers ontbijt en een lunchbroodje met koffie of een frisdrank. Doe ons een mooi voorstel en pak uit met een mooie clubstand. 

Showauto's tot 1980

Wens je liever niet te rijden, maar wil je je automobiel “showen”? Dat kan natuurlijk ook. Elke deelnemer die zich inschrijft, krijgt een kraakvers ontbijt, een broodjeslunch met koffie en/of frisdrank. Op die manier kun je genieten van het spectaculaire treffen en laat je de bezoekers jouw mooi “oldsmobiel” bewonderen. Link inschrijven.

Youngtimers & specialcars tot 1995

Youngtimers 

We vinden dat je erbij hoort! Ook de youngtimers zijn van harte welkom in Lanaken. We voorzien een mooie parking in het centrum van Lanaken. De eerste 50 deelnemers ontvangen op zaterdag en zondag een lunchbroodje met koffie of frisdrank. Inschrijven is niet vereist. 

Special cars

Bezit jij een special car? Heb je een passie voor speciale uitvoeringen of is jouw auto uniek? Stuur ons een mail via oldtimertreffen@lanaken.be met een foto en extra uitleg waarom jouw auto precies zo uniek is. Wij zorgen voor een mooie parkeerplaats en een lunchbroodje met een koffie of frisdrank. 

Aanvraag voor clubstand / showauto / handelaar

Praktische informatie 

  • Datum: zaterdag 4 september en zondag 5 september 2021 - telkens van 09.00u tot 17.00u 
  • Plaats: Lanaken centrum (Kerkplein en omgeving)

Contactgegevens

Naar top