Broeder Bertus

Het verhaal van Broeder Bertus

Broeder Bertus is een lokale likeur van het pittoreske Lanaken. Al bij één slok worden jouw smaakpapillen verwent met een unieke mix aan smaken. 

De naam "Broeder Bertus" voegt een vleugje folklore en charme toe aan deze likeur. Het suggereert een ambachtelijke benadering, alsof het recept zorgvuldig bewaard is gebleven door een wijs en bedreven broeder met een passie voor het creëren van uitzonderlijke smaken.

Wat deze likeur zo bijzonder maakt, zijn de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het vakmanschap waarmee het wordt bereid. De lokale kruiden en specerijen, mogelijk afkomstig uit de vruchtbare grond van Limburg, worden met precisie gecombineerd om een perfect gebalanceerde smaak te creëren. Denk aan een harmonieus samenspel van zoet, kruidig en warm, dat elke slok tot een genot maakt.

Broeder Bertus Likeur is niet alleen een drank om van te genieten, maar ook een eerbetoon aan de rijke tradities van Lanaken en de liefde voor authentieke smaken. Het is een uitnodiging om de unieke smaak van de streek te proeven en te ervaren, verpakt in een fles vol karakter en geschiedenis.

Of je nu een lokale inwoner bent die trots is op zijn erfgoed of een bezoeker die de lokale smaken wil ontdekken, Broeder Bertus Likeur uit Lanaken belichaamt de warmte, gastvrijheid en culinaire innovatie van de regio. Het is meer dan alleen een likeur; het is een verhaal in een fles, dat je meeneemt op een smaakvolle reis door de prachtige Limburgse gemeenschap.

Waar te verkrijgen? 

Je kan Broeder Bertus verkrijgen bij de toeristische infopunten

  • Waterburcht Pietersheim: Waterstraat 52, 3620 Lanaken 
  • Kinderboerderij: Neerharenweg 12, 3620 Lanaken
Naar top